VASTGOEDFOTOGRAFIE

voor makelaars en particulieren

WONINGFOTOGRAFIE BEPAALT DE EERSTE INDRUK

Met de hedendaagse technieken, social media en het gebruik van tablets en smartphones zijn uitnodigende foto’s tegenwoordig een echte must om uw woning aantrekkelijk in de markt te zetten. Mooie foto’s trekken niet alleen meer bezoekers naar uw website, zij zorgen ook voor meer bezichtigingen. Met de fotografie van een woning wilt u direct indruk maken op potentiële kopers of huurders. Een pakkende fotopresentatie geeft dan ook vaak de doorslag voor de klant om het huis te bezichtigen.

Het inschakelen van een professionele woningfotograaf is een goede stap om uw huis of woning aantrekkelijker voor de verkoop of verhuur aan te prijzen. Kortom, een belangrijke reden voor makelaars en huiseigenaren om een professionele woningfotograaf in te schakelen voor de fotografie van woning en interieur.

WAAROM JOS BERKX FOTOGRAFIE?

Door het toepassen van de juiste apparatuur in combinatie met nabewerkingstechnieken kan Studio7even voor een voordelig tarief interieurfotografie aanbieden waarbij de realiteit en charme van uw woning volledig tot zijn recht komen.

LOCATIES & PRIJZEN

Ik ben werkzaam in Nederland, maar gezien de ligging in het zuiden van het land kunt u mij ook benaderen voor locaties in Duitsland en België.

De fotografie prijzen zijn afhankelijk van het aantal foto’s, vaak in overeenstemming met het formaat en type woning. Neem contact op voor vragen, een vrijblijvende offerte of wanneer u een afspraak wilt maken.

VOORBEREIDINGSTIPS WONINGFOTOGRAFIE

Benieuwd naar de beste tips voor een opgeruimd huis voor Woningfotografie?

PORTFOLIO

Vastgoedfotografie