'IT IS THE PHOTOGRAPHER, NOT THE CAMERA, THAT IS THE INSTRUMENT.'

– Eve Arnold

Fotografie diensten

Sinds een aantal jaren ben ik mij op de fotografie gaan richten. Al snel werd de interesse uitgebreid naar het volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op technisch gebied van professionele camera’s en lenzen tot het inzetten van de juiste belichtingen en lichtbronnen. Vandaag de dag is beeldbewerking niet meer weg te denken, zowel voor het verfraaien van foto’s als het creëren van afbeeldingen. Logisch gevolg is om mijn kundigheid en vaardigheden nu als diensten aan te bieden.


 

Jos Berkx is het gezicht achter Studio7even in Maasbracht. Studio7even kan voor vele fotografie diensten ingezet worden zowel op locatie zoals bij vastgoedfotografie als in de studio voor productfotografie of beeldbewerkingen.

Waarmee kan Jos Berkx Fotografie van Studio7even u van dienst zijn?

 


Studio7even behoudt het recht om foto’s te gebruiken voor eigen promotiemateriaal.

'WHICH OF MY PHOTOGRAPHS IS MY FAVORITE? THE ONE I’M GOING TO TAKE TOMORROW.'

– Imogen Cunningham

FOTOGRAFIE

DIENSTEN

BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Bedrijfsfotografie voor zowel kleine ondernemers als grote bedrijven waarbij de realiteit en professionaliteit van uw bedrijf volledig tot zijn recht komen. Ideaal om te gebruiken voor o.a. uw website, social media, flyers of advertenties. Specifieke ideeën of wensen? Laat het weten!

WONING & VASTGOEDFOTOGRAFIE
Het inschakelen van een woningfotograaf is een goede stap om uw huis of woning aantrekkelijker voor de verkoop of verhuur aan te prijzen. Door het toepassen van de juiste apparatuur in combinatie met nabewerkingstechnieken kan ik voor een voordelig tarief interieurfotografie aanbieden waarbij de realiteit en charme van uw woning volledig tot zijn recht komen.

PRODUCTFOTOGRAFIE
U hebt of begint net met een website of webwinkel? Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. De uitstraling van uw bedrijf ombuigen tot een echte eyecatcher met behulp van de juiste productfotografie, daar gaat het om! Opvallend en realistisch met de juiste kleuren zodat het de aandacht trekt. Of het nu gaat om productfoto’s voor brochures of voor uw webshop, Jos Berkx Fotografie brengt uw productfoto’s bijna tot leven.

FOTO'S & NEGATIEVEN DIGITALISEREN
Vrijwel iedereen heeft nog negatieven, dia’s of oude foto’s los of in fotoalbums liggen. Het is natuurlijk zonde wanneer deze prachtige vaak dierbare herinneringen in een doos liggen te verstoffen.

Benieuwd?

WAAR KAN IK U MEE VAN DIENST ZIJN?