BEDRIJFSFOTOGRAFIE

voor zowel kleine ondernemers als grotere bedrijven

Bedrijfsfotografie voor een verpletterende indruk

Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of een groter bedrijf heeft, met de juiste bedrijfsfotografie kunt u een verpletterende indruk achterlaten op uw (potentiële) klanten en kan uw bedrijf de juiste groei doormaken. Een pakkende beeldpresentatie weerspiegeld uw professionaliteit en geeft dan ook vaak de doorslag om klant te worden.

WAT VOOR BEDRIJFSFOTO’S KUNNEN GEMAAKT WORDEN?

Alles wat nodig is om uw bedrijf goed ‘in the picture’ te zetten valt onder bedrijfsfotografie. Afhankelijk van uw wensen kan het om fotografie gaan van uw bedrijfspand, bedrijfsruimte, productieprocessen, producten, teamfotografie, foto’s van werk in uitvoering en zo nog meer. Maak uw wensen kenbaar en ik denk met u mee.

Waar kan bedrijfsfotografie voor gebruikt worden?

Bedrijfsfoto’s zijn ideaal in te zetten voor gebruik op uw website, voor het maken van flyers, advertenties, reclameborden en zo nog meer. Natuurlijk is het afhankelijk van uw plannen wat voor foto’s gemaakt zullen worden en welke nabewerkingen noodzakelijk zijn.

Waarom Studio7even - Jos Berkx fotografie?

Door het toepassen van de juiste apparatuur in combinatie met nabewerkingstechnieken kan ik voor u bedrijfsfotografie aanbieden waarbij de realiteit en professionaliteit van uw bedrijf volledig tot zijn recht komen. Alles valt of staat bij een goede uitstraling en Studio7even begrijpt als geen ander om de juiste elementen van uw bedrijf in het oog te laten springen.

LOCATIES EN PRIJZEN

Ik ben werkzaam in Nederland, maar gezien de ligging in het zuiden van het land kunt u mij ook benaderen voor locaties in Duitsland en België.

De fotografie prijzen zijn afhankelijk van het project en het aantal foto’s. Voor vragen, een vrijblijvende offerte of om de mogelijkheden te bespreken kunt u gerust contact opnemen.

BEDRIJFS- FOTOGRAFIE OP MAAT

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf op een geweldige manier te presenteren?

CLIENTS

leuke samenwerkingen

TEVREDEN KLANTEN

O.A. DE VOLGENDE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR…

Uiteenlopende bedrijven met leuke opdrachten gingen je voor! Enkele voorbeelden van de diversiteit zijn:

S7-art-clients-1
S7-art-clients-2

PORTFOLIO

Bedrijfsfotografie